AGJENT SHITJE (per sistemet fotovoltaike) 74 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

 

Për një kompani që operon në fushën e shitjeve të sistemeve fotovoltaike, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

AGJENT SHITJE (per sistemet fotovoltaike)

 

DETYRAT E POZICIONIT

– Takime me kliente potencial te kompanise

– Konsulence per klientet potencial ne lidhje me sistemet fotovoltaike

– Mbajtja e kontakteve te vazhdueshme me personat/bizneset qe do te takohen

– Negociata dhe mbyllje e kontratave me klientet per projektet fotovoltaike

– Raportime periodike per takimet qe kryhen

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Preferohet me background ne Electrical Engineering (por jo e domosdoshme);

Eksperienca: Minimalisht 2 vite eksperiencë pune e mëparshme në fushën e shitjeve

Aftësi:

– Të ketë aftësi shumë të mira prezantuese, komunikuese dhe bindëse

– Të jetë person energjik dhe i motivuar

– Të zotëroj patentë klasi B (e detyruar)

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) vetëm në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 36 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime