AGJENT SHITJE (për kategorinë Food) 70 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

 

Për një kompani të madhe e cila operon në fushën e shitjeve, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

AGJENT SHITJE
*për kategorinë Food (Fresh – produkte të freskta)

 

 

DETYRAT E POZICIONIT
– Negocion me klientet aktuale te kompanise;
– Punon per gjetjen e klienteve te rinj;
– Kryen njekohesisht procesin e shitjes dhe te transportit (exvan)

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Diplomë të shkollës së larte.
Eksperienca: Preferohet minimalisht të paktën 1 vit eksperiencë pune ne te njejtin profil (agjent shitjesh)
Aftësi:
– Të ketë aftësi shumë të mira organizuese dhe të jetë i aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
– Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.

 

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 

 

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime