Agjent Shitje/Parashites 103 views

Job Expired

POZICIONET : AGJENTE SHITJE/PARASHITES ne TIRANE, SHKODER DHE DURRES .
SHOQËRIA “B.M” SHPK me aktivitet tregtar ne te gjithe Shqiperine , ka ne portofolin e saj produkte cilesore nga vendet e BE-se si: Pija energjike
B52 origjinale nga Hollanda, Birren Bavaria me alkol dhe pa alkol nga Hollanda, Birren artizanale “La trappe”, Birren Sanpier nga Belgjika, si dhe lengje frutash importi.
Ne kerkojme te punesojme 7 AGJENTE SHITJE/PARASHITES ne TIRANE, SHKODER (1 Agjent) dhe DURRES (2 Agjenta shitje), qe te plotesoje kriteret dhe te marre persiper pergjegjesite e meposhteme:
I. Kriteret qe duhet te plotesojne kandidatet:
1. Te kete mbaruar minimumi arsimin e mesem (nuk eshte detyrim), por kandidatet pa arsimin e mesem duhet te
kene eksperience 3 vite ne shitje si agjent dere me dere.)
2. Te kete eksperience pune minimalisht 1 vjet si agjent shitje/parashites.
3. Te kete aftesi te mira komunikuese, te jete i sjellshem dhe te krijoje mardhenie te mira me klientet.
4. Te kete aftesi shume te mira per te punuar ne grup.
5. Te zoteroje patente te klasit B.
6. Te jete me banim ne Tirane.

II. Detyrat dhe Pergjegjesite:
1. Te realizoje vizita tek klientet sipas rutit ditor .
2. Te prezantoje produktet e kompanise tek klientet dhe te hape kliente te rinj.
3. Te perdor me kujdes dhe te administroje pajisjet e punes.
4. Te jete person i rregullt, korrekt i degjueshem me deshire per pune dhe per te fituar.
5. Te raportoje tek menaxheri i shitjes per punen e bere cdo dite .
6. Te bashkepunoje me Furnitoret dhe klientet per porosite e derguara.

Kushtet qe ofon Kompania.
1. Makine per punen ne terren, Telefon .
3. Puna ne terren.
4. Page neto+bonus ne baze te realizimit te objektivave, e gjitha ne banke.

Te interesuarit te paraqesin CV-te e tyre te shoqeruara me foto ne adresen: E-mael: burimenjerezore@bm-shpk.com; ose ne whatup cel: 0688050779;

APLIKIMET JANE TE HAPURA deri 15 MARS 2023. JU DO TE KONTAKTOHENI NGA BURIMET NJEREZORE BRENDA DITES SE APLIKIMIT.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Shkodër
  • Rruga/Zona Koplik
  • Tel/Mob 0688050779
  • Profili Tregti