Agjent Shitje ne Terren per Zonen Juglindore te Shqiperise 98 views4 applications

Kompania “EuroTools” sh.p.k me seli ne Tirane po kerkon te punesoje:

1.Agjent Shitje ne Terren per Zonen Juglindore te Shqiperise.

Aplikanti, te jete person i perkushtuar per pune, te kete pervoje pune ne shitje si dhe leje drejtimi klasi B
Te interesuarit te jene me vendbanim ne Pogradec ose ne Korce
Mund te ne na kontaktoni ne nr e telefonit mob: 068 20 97 727;
dhe te dergoni C.V ne adresen e-mail: ” eurotools-al@hotmail.com

Adresa: Rr Iliria km 7 Kashar Tirane (Prane HILAL GROUP )


Detyrat e Agjentit te Shitjes


– Prezantimi dhe reklamimi I produkteve, gjatë takimeve të organizuara me klientët;
– Merr porositë tek klientët ekzistues dhe iinformon për produktet që kompania ofron;
– Identifikimi i klientëve potencial dhe të rinj, me qëllim përmbushjen e objektivave të përcaktuara;

– Mbajtja e kontakteve të vazhdueshme me klientët e Kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit dhe te shitjes;
– Ndërtimi dhe plotësimi i detajuar i databazës për pikat e shitjes;
-Viziton pikat e shitjes të zonës që mbulon sipas programit ditor;
-Prezanton në menyrë profesionale markat që kompania tregton;
-Respekton cmimet e vendosura nga kompania;
-Zbaton me perpikmeri planin ditor te percaktuar dhe raporton tek supervizori i tij;
-Përgatit analiza mujore për shitjet mujore duke u bazuar në target-in e tij.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Iliria km 7 Kashar (Prane TAPETA DINARSU)
  • Tel/Mob 068 20 97 727
  • Profili Tregti dhe Prodhim