Agjent Shitje ne Terren per Tiranen 60 views

Kompania Euro Tools sh.p.k me seli neKashar – Tirane po kerkon te punesoje :

.Agjent Shitje ne Terren per Tiranen

Aplikanti, te jete person i perkushtuar per pune, te kete pervoje pune ne shitje si dhe leje drejtimiklasi B
Te interesuarit mund te ne na konktojne ne nr e telefonit mob : 068 20 97 727 ;
ose te dergoni C.V ne adrese e-mail: ” eurotools-al@hotmail.com
Te interesuarit te jene me banim neTirane

Adresa: Rr Iliria km 7 Kashar Tirane (Prane HILAL GROUP )


Detyrat e Agjentit te Shitjes:

Prezantimi dhe reklamimi I produkteve (te veglave te punes ), gjatë takimeve të organizuara me klientët;
Merr porositë tek klientët ekzistues dhe iinformon për produktet që kompania ofron;

– Identifikimi i klientëve potencial dhe të rinj, me qëllim përmbushjen e objektivave të përcaktuara;
-Mbajtja e kontakteve të vazhdueshme me klientët e Kompanisë, me qëllim rritjen e cilësisë së shërbimit;
-Ndërtimi dhe plotësimi i detajuar i databazës për pikat e shitjes;
-Viziton pikat e shitjes të zonës që mbulon sipas programit ditor;
-Prezanton në menyrë profesionale markat që kompania tregton;
-Respekton cmimet e vendosura nga kompania;
-Zbaton me perpikmeri planin ditor te percaktuar dhe raporton tek supervizori i tij;
-Përgatit analiza mujore për shitjet mujore dukeu bazuar në target-in e tij.

Ju faleminderit!

Per Euro Tools sh p k

Vladimir Gjonaj
mob : 0682097727

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Iliria km 7 Kashar (Prane TAPETA DINARSU)
  • Tel/Mob 068 20 97 727
  • Profili Tregti dhe Prodhim