Agjent Shitje ne terren 102 views

Job Expired

Kompania Chicken Farm, kerkon te punesoje
Agjent Shitje ne terren.

Profili i kompanise eshte rritja, therja dhe perpunimi i mishit te pules.

Personi qe jemi duke kerkuar per kete pozicion pune duhet te jete korrekt,
pa angazhime te tjera dhe i pajisur me leje drejtimi.

Eksperienca nuk eshte domosdoshmerisht kusht per punen.
*vendbanimi i personit duhet te jete ne Tirane

Pagese baze + perqindje + siguracione te paguara
E diela pushim.

Cel. : 0682044042
Cel. : 0682004166

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Agrobiznes