Agjent shitje HoReCa Lac-Lezhe 90 views

Agjent Shitjesh – HoReCa Lezhe/Lac

DETYRAT KRYESORE
– Mirëmban marrëdhëniet me klientët ekzistues, merr porositë dhe zgjeron rrjetin me klientë të rinj;
– Fokuson përpjekjet e veta në shitje duke u bazuar në studimin e zonës përkatëse;
– Mban menaxhimin e informuar duke paraqitur raporte të aktivitetit dhe rezultateve:
*raporte ditore të porosive,
*planet e punës javore
*analizat mujore të territorit përkatës
– Identifikon nevojat dhe propozon zgjidhje për përmbushjen e nevojave të klientëve;
– Monitoron proçesin e porosive dhe bashkëpunon ngushtë me gjithë departamentet përgjegjëse deri në mbërritjen e tyre tek klientët
– Është përgjegjës për mirëmbajtjen dhe ruajtjen e aseteve të kompanisë në treg.

PROFILI
Preferohet te kete eksperience pune të ngjashme
Kerkohet detyrimisht leje drejtimi e kategorise B

 

Dërgoni CV tuaj brenda dates 15.07.2023, ne adresen: hr@add.al
SUKSESE!

More Information

Apply for this job Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dhaskal Tod'hri Nr. 35, Kashar
  • Profili Tregti