AGJENT SHITJE EX-VAN 425 views2 applications

Job Expired

ALKOS Group nje nder grupet e shoqerive lider ne fushen e importit dhe distribucionit ne Shqiperi per shkak te zgjerimit te aktivitetit, shpall vakant pozicionin: Agjent Shitje EX-VAN, per:

 • TIRANE
 • VLORE
 • SHKODER
 • DURRES

Departamenti: Departamenti i Shitjeve

Pozicioni: Shitje dere me dere Ex-Van (me furgon)

Kontrata: Sipas Kodit te Punes

Koha e punes: E Hene-E Premte

DETYRAT:

 • Mirembajtjen e rrjetit ekzistues te klienteve dhe identifikimin e klienteve te rinj;
 • Merr porosite tek klientet ekzistues dhe kryen shitje direkte per produktet ne ngarkim;
 • Viziton çdo pike shitje ne zonen/klientet qe mbulon, sipas programit ditor;
 • Kontrollon gjendjen e stokut te produktit ne piken e shitjes;
 • Prezanton ne menyre profesionale produktet tek klientet e zones qe mbulon dhe garanton vendosjen e materialeve promocionale ne piken e shitjes;
 • Monitoron proçesin e porosive dhe bashkepunon ngushte me gjithe departamentet pergjegjes deri ne mberritjen e tyre tek klienti;
 • Raporton tek supervizori i shitjeve mbi ecurine e punes dhe problematiken e hasur.
 • Njohjen, dokumentimin dhe lajmerimin e kolegeve dhe eproreve rreth ndodhive dhe çeshtjeve te punes;

Kualifikimet

 • Eksperience e meparshme ne fushen e shitjeve perben avantazh;
 • Aftesi te mira ne kompjuter;
 • Aftesi te mira komunikimi; person energjik dhe i motivuar;
 • Te jete i pergjegjshem dhe i kujdesshem;
 • I orientuar drejt sherbimit me klient;
 • Aftesi per te punuar individualisht dhe ne grup;
 • Negocimi: Ka aftesi shume te mira negocimi.
 • Planifikues efektiv: Planifikon ne menyre efektive punen.
 • I pajisur me patente te klasit B dhe zoterim te mire te makines.

Shënime

Ne ofrojme

 • Page motivuese;
 • Shperblim mbi bazen e performances ne shitje;
 • Atmosfere miqesore dhe dinamike.

Luten te gjithe te interesuarit te aplikojne duke derguar CV-ne ne adresen e Email: o.cela@alkosgroup.al 

Ju informojme se vetem kandidatet e perzgjedhur nga dokumentacioni do te njoftohen per interviste.

*Te gjithe aplikimet do te trajtohen me konfidencialitet te larte sipas Ligjit Nr. 9887 vendosur nga Kuvendi i Shqiperise per “Mbrojtjen e te Dhenave Personale”

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Rruga/Zona Ruga e Serave, Picar, Vore, 1032,
 • Tel/Mob +355697053354
 • Profili Sherbime, Tregti, Tregti me shumice