Agjent Shitje 60 views

BiosFarm Albania Shpk kerkon te punesoje:
Perfaqesues Mjekesor dhe Agjent Shitje per qytetin e Tiranes dhe per Rrethet.

Kriteret qe duhet te plotesoje kandidatja ose kandidati jane:

Te kete perfunduar studimet e larta , avantazh profil Mjeksor (Mjeksi, Farmaci, Stomatologji, etj)
Te kete njohuri te mira te gjuhes Angleze
Te jete i pajisur me leje per drejtim automjeti tip B.
Te njohe programet baze te Microsoft office.

Ekserienca e punes ne kete sektor do te perbeje avantazh.
Paga shume e mire dhe motivuese.
Mos hezitoni te na kontaktoni.

Te interesuarit mund te dergojne C.V me foto ne adresen
e-mail: biosfarmalbania@gmail.com

Cel. : +355699191283

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Farmaceutike