Agjent Rezervimesh 405 views5 applications

Sol Tropikal Durrës by Melia’ Hotels International shpall vendin vakant Agjent Rezervimesh!
Melia’ Hotels International eshte kompania spanjolle lider ne fushen e hotelerise me nje rrjet me mbi 380 hotele ne 40 shtete dhe ne 4 kontinente.
Mbi 60 vite jetegjatesi ne industrine e hotelerise, nen vlerat e saj si ekselence dhe qendrueshmeri, inovacion, afersi dhe prirje ne sherbim,
qellimi i kompanise eshte te ofroje cilesi te larte sherbimi si dhe mbeshtetje dhe motivim te punonjesve te saj per tu rritur profesionalisht brenda kompanise.
Tek Melia’ ti je VIP(Very Inspiring Person).
Ju ftojme ti bashkoheni familjes tone.

Misioni, Detyrat dhe Pergjegjesite:

 • Ofrimi i shërbimeve të rezervimit dhe rezervimit për klientët.
 • Ndihmoni dhe këshilloni klientët që mund të zgjedhin nga një shumëllojshmëri opsionesh udhëtimi.
 • Bërja e rezervimeve për klientët bazuar në kërkesat e tyre të ndryshme dhe kompensimet buxhetore.
 • Kontrollimi i disponueshmërisë së akomodimit ose transportit në datat e dëshiruara të udhëtimit të klientëve.
 • Përpunimi i pagesave dhe dërgimi i detajeve të konfirmimit tek klientët.
 • Zgjidhja e çdo problemi që mund të lindë me rezervimet.
 • Shitja dhe promovimi i shërbimeve të rezervimit.
 • Pergjigjja ndaj çdo pyetjeje që klientët mund të kenë në lidhje me procesin e rezervimit.
 • Ofrimi i mbështetjes për klientët që mund të kenë nevojë të ndryshojnë ose anulojnë një rezervim.

Kriteret e Pozicionit:

 • Diplomë universitare, mundësisht Turizëm ose Hoteleri, Marketing ose të ngjashme.
 • Gjuha lokale (gjuha shqipe) dhe anglishtja e avancuar. Një gjuhë e tretë do të ishte një pasuri.
 • Njohuri të funksionimit të hotelit.
 • Prirje për shërbim.
 • Aftësitë analitike.
 • Aftësitë krijuese.
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi.
 • Aftësitë për zgjidhjen e problemeve.
 • Përvojë pune në të njëjtin pozicion.

Cfare ofrojme ne:

-Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
-Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte nderkombetare.
-Mundesi transferimi ne te gjitha rrjetet e Melia’ Hotels International.

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: entela.hereni@melia.com ose kontaktoni ne numrin e telefonit 0684054833.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 2 Jobs
 • Location Durrës
 • Profili Hoteleri