Agjent në fushatën Forex për gjuhën:Spanjolle/Italiane 37 views

Kerkojme:
– Te Kene eksperience te meparshme ne Forex.
– Te kene ambicie per pune dhe rritje ne profesion.
– Disponibilitet 10:00 – 19:00.

Ofrojme:
– Page baze 600€ si dhe bonuse 50 deri ne 120€ / FTD
– Leads online ( investing leads, Live leads, etj )
– Trajnime periodike dhe mundesi rritje ne detyre!
– Ambiente komode dhe moderne.

Kjo eshte mundesia juaj
Aplikoni tani

Dergo cv tek adresa ose telefononi ne numrin e poshte shenuar:

E-mail: diamond8trade@gmail.com

Cel: 0677140775

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Kompleksi Kontak, Rruga Artan Lenja, Godina Lyra
  • Tel/Mob 0677140775