Agjent në fushatën Forex për gjuhën: Italiane / Spanjolle 53 views

Job Expired

Kerkojmë Agjent në fushatën Forex për gjuhën:
Italiane /Spanjolle

Kërkojmë:
– 100 Agjente Closer
– Të Kenë eksperiencë të mëparshme në Forex.
– Te kenë ambicie për punë dhe rritje në profesion.
– Disponibilitet 10:00 – 19:00.

Ofrojmë:
– Pagë bazë ‎600€ si dhe bonuse deri në 200€ / FTD
– Leads online ( investing leads, Live leads, etj )
– Trajnime periodike dhe mundësi rritje në detyrë!
– Ambjente komode dhe moderne.

Kjo është mundësia juaj
Aplikoni tani !

Na kontaktoni ose shkruani në tel / WhatsApp : +355672072222
ose dërgoni CV tuaj në postën tonë elektronike: Hr@eurotradesecurities.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Sherbime Financjare