Agjent Marketingu – Junior Gjuha Angleze (full time) 61 views1 application

NEK Marketing, shoqëri e specializuar në shërbime telemarketingu -kërkon Agjent Marketingu – Junior Gjuha Angleze (full time)
Nëse jeni duke kërkuar një kompani serioze për të investuar për të ardhmen tuaj, atëherë jeni të mirëpritur të na kontaktoni dhe t’i jepni vetes mundësinë për të punuar dhe për t’u rritur profesionalisht me ne.

Ajo që ne po ju ofrojmë:
1.Punësim të pëhershëm
2.Pagë Konkuruese + Shpërblime në bazë të performances
3.Trajnime me teori dhe praktikë me specialistë të huaj
4.Mundësi rritjejeje profesionale
5.Ambient Dinamik, motivues dhe aktiv

Nëse keni:
1.Njohuri të gjuhës angleze
2.Motivim të fortë për të punuar
3.Aftësi të forta komunikimi
4.Përgjegjësi mbi detyrat e zotuara
5.Ambicje për vetë-zhvillim
6.Dëshirë për të mësuar dhe për rritje profesionale

Kritere per te qene pjese e jona:
1.Mosha e pranueshme 21 e siper!
2.Eksperienc ne Call Center mbi 3 Muaji!!!!

Aplikoni, ne po kërkojme njerëz si ju!

Bring a friend Price – Kushdo sjell nje person tjeter per te punuar me ne, merr 100 Euro .

Përdorni mundësine dhe bëni një hap përpara në rrugën tuaj drejt zhvillimit të suksesshëm personal!
Ju lutem dërgoni CV-në tuaj në e-mail: marketingoffice.inf@gmail.com duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Për çdo informacion konaktoni ne 0689066006
Adresa: Rr.”Sami Frashëri”, pranë LSI-se, në Katin II, mbi Supermarket Xhangolli , Tiranë, Shqipëri.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr."Sami Frashëri"
  • Profili Call Center