Agjent Imobiliar 38 views

Agjensia Imobiliare REMAX EMPIRE, pjesë e RE/MAX Albania po kërkon të rekrutoj Konsulent Imobiliare.
Jemi në kërkim të personave energjik që kanë si pikë të fortë komunikimin, të kenë vullnet dhe dëshirë për të punuar, të jenë fleksibël dhe të aftë për të punuar ne grup.
Po kërkojmë më të mirët, dhe të duam ty!
Kriteret e përzgjedhjes:
Të jenë mbi moshën 23 vjec
Të kenë përfunduar arsim e lartë ose të mesëm
Të kenë njohuri në gjuhën Angleze (njohja e një gjuhe tjetër përbën avantazh)
Të dije të punojë mbi bazën e objektivave
Eksperienca e mëparshme përbën avantazh
Cfarë ofrojmë:
Të ardhura të larta në bazë të performancës
Trajnime të vazhdueshme dhe të specializuara për teknikat e shitjes nga profesionistët tanë
Rritje profesionale
Kushte shumë të mira pune
Staf menaxherial i dedikuar për t’ju suportuar
Do të jeni pjesë e një skuadre rinore, energjike dhe ambicioze
Për të aplikuar në këtë pozicion pune, dërgo CV-në tek adresa jonë e emailit:
info@altoparlant.us
Askush në botë nuk shet më shumë prona se RE/MAX!

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Tel/Mob +355 67 733 2083