OFROHET VEND PUNE AGJENT IMOBILIAR 111 views1 application

Dëshironi një histori karriere të suksseshme në Real Estate?🏠 Billion G&G Group ju ofron punën tuaj të endrrave! 😍

Një punë energjike, e pavarur, që të rrit çdo ditë profesionalisht. Një punë në të cilën mund të bësh para aq sa do ti.💡💸

Nëse jeni individ ambicioz,i motivuar, me aftësi ndërpersonale dhe bashkëpunuese, ne ju mirëpresim! 😊

❗️Kriter i domosdoshëm:
•Me eksperiencë në Real Estate.
•Kandidatët mbi 23 vjec.
💥APLIKO TANI!

📩Dërgoni CV-në tuaj në info@billionrealty.al ose kontakoni në WhatsApp +355692033500.

Na vizitoni në zyrat tona: Rr. Donika Kastrioti, pranë Kullave Binjake, Tirane, Albania.

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Imobiliare