Agjent Greqisht 80 views

Agjente telefonik ne Gjuhen Greke

Ajo që ne po ju ofrojmë:

Punësim të përhershëm
Paga konkurruese
Mundësi rritjeje profesionalisht
Ambient dinamik, motivues dhe aktiv
Paga bazë + bonuse të larta
Kontratë pune sipas Kodit te Punës.
Orari: 5 ditë ne javë, 8 orë.
Trajnime me teori dhe praktikë pa kosto për ju.

Nëse keni:

Motivim të fortë për të punuar në shitje
Aftësi komunikuese në gjuhën Greke
Ndjenjë të lartë të përgjegjësisë.
Orientim për Vetë-Zhvillim

Nese kerkon te ardhura te larta dhe motivuese kontaktoni ne 0694476201
Ose dergoni Cv tuaj ne punomene@gmail.com
Fb: Puno me ne
Insta: Punomene

Cel. : 0694476201

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job