AGJENT FOREX Italisht – page baze+ komisione te larta per cdo FTD 57 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani që vepron në industrinë e forex, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

AGJENT FOREX (italisht)

 

 

 

KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA
Edukimi: Arsim i Lartë

Eksperienca: Me dhe pa eksperiencë  në Forex.

Aftësi:

Njohuri shumë të mira të gjuhës italianee (e detyrueshme)

– Të ketë aftësi shumë të mira  komunikimi.

– Entuziast/e dhe ambicioz/e  në arritjen e rezulateve.

 

 


Ofrohen:

– Pagë bazë e lartë + bonuse të larta

– Kompani e certifikuar ligjerisht

 

 


Menyra e aplikimit:

Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.

Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

 


*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime