Agjent Forex (anglisht) – Page baze + komisione te larta per cdo FTD 117 views

DIMENSION është një kompani konsultuese, trajnuese dhe zbatuese në fushën e Menaxhimit Strategjik të Burimeve Njerëzore
me një eksperiencë shume vjeçare të stafit të saj në Sistemin e Menaxhimit të Burimeve Njerëzore.

Për një kompani të huaj, DIMENSION po kërkon të rekrutojë kandidatë në pozicionin vakant:

Agjent Forex (anglisht)KUALIFIKIMET DHE AFTËSITË E KËRKUARA

Edukimi: Arsim i Mesëm ose i Lartë
Eksperienca: Preferohet eksperiencë pune e meparshme si agjent FTD
Aftësi:
Njohuri shumë të mira të gjuhës angleze (e detyrueshme)
– Të jetë i/e aftë të punojë në afate të përcaktuara kohore.
– Të ketë aftësi shumë të mira komunikimi.
– Entuziast dhe ambicioz në arritjen e rezulateve.

Menyra e aplikimit:
Mirëpresim aplikimin tuaj (CV) në adresën tonë rekrutime@dimensionhr.al
Ju lutemi të specifikoni në subjektin e-mailit pozicionin vakant për të cilin aplikoni.
Ju bëjmë me dije se vetëm kandidatët që plotësojnë kriteret e profilit do të njoftohen për intervistë.

JU MIREPRESIM!

*Të gjitha aplikimet do të trajtohen me konfidencialitet të plotë sipas ligjit Nr. 9887 për “Mbrojtjen e të Dhënave Personaledhe do të përdoren vetëm për qëllime rekrutimi

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 31 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr."Abdyl Frasheri", Sheshi Wilson - Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim, Sherbime