Agjent/e Udhetimi 73 views

Pozicion Vakant ne Tirane

1- Puna qe ben nje Agjent/e Udhetimi :

1- I ofroni klientëve opsionet më të mira të udhetimit sipas kërkesës së tyre në zyrë, nëpërmjet telefonit dhe rrjeteve sociale.
2- Agjenti/a arrin të realizoje shërbimin në kohë për klientin duke ndjekur axhendën me korrektësi.
3- Planifikon ofertat javore për rrjetet sociale në bazë të trendit të produktit dhe sezonit.
4- Studion tregun dhe sygjeron përmirësime të kompanisë.
5- Qëndrim pozitiv me stafin e brëndshëm, klientët dhe partnerët e biznesit.
6- Ndjek me korrektësi protokollet e vendosura nga Kompania per detyrën e tij.

3- Profili Preferuar

Kujdes: * do të thotë të domosdoshme.

*Aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi.
*Aftësi të mira përdorimi web dhe tastierë me shkrim të shpejtë.
*Të dijë të paktën një gjuhë të huaj.

Përvoja të mëparshme në shitje ose agjensi udhetimi, por jo e domosdoshme.

4- Trajnimi për Agjentet pa eksperiencë në fushën e Agjensise se udhetimit.

Trajnimi zgjat 15 ditë në menyrë intensive.

5- Cfarë ju duhet për të aplikuar.

* Cv Juaj

Dërgoni cv tuaj : hima.julian91@gmail.com
Për info Whatsap vetëm. : 0696137736

Në bazë të ligjit Për mbrojtjen e të Dhënave Nr. 9887, datë 10.03.2008, dhe rekomandimeve nga Institucioni i Komisionerit Për Mbrojtjen e të Dhënave,
ju bëjmë me dije se tek ne CV-ja juaj është e sigurt dhe trajtohet në konfidencialitet të plotë.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Rruga Myslym Shyri Ne Kryqezim Me Muhamet Gjolleshen
  • Tel/Mob +355 69 47 67 427
  • Profili Agjensi turistike udhetimi