Agjent/e shitje 198 views7 applications

!!! Mundesi e menjehershme punesimi !!!

Per disa nga bashkepunetoret tane kerkohen Agjent/e shitje qe njohin nje nga gjuhet e meposhtme:

– Anglisht
– Gjermanisht
– Greqisht
– Spanjisht

Ofrohen:
– Kushte shume te mira pune
– Page baze+ bonuse
– Mundesi reale promovimi dhe rritje profesionale.

Dergoni CV tuaj tek focus.infojobs@gmail.com. Percaktoni ne subjekt te email-it pozicionin e punes.

Kandidatet do kontaktohen ne telefon per detaje te metejshme ne lidhje me pozicionin e punes.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job