Agjent/e Imobiliar/e 26 views

Profesioni i agjentit imobiliar  konsiderohet si një ndër  profesionet më atraktive,  kjo për faktin e të ardhurave që realizohen përmes  këshillimit dhe ndërmjetësimit të transaksioneve me objekt pasuritë e paluajtshme.

AZ-Real Estate kerkon agjent/e imobiliar/e .

Aftesite dhe Kualifikime te kerkuara jane :

  1. Aftesi te mira komunikimi
  2. Disponibilitet per orarin e punes
  3. Te jete energjik, ambicioz dhe bashkepunues
  4. Te kete njohuri baze kompjuterike
  5. Eksperienca ne pune perben avantazh

 

Kandidatet e interesuar, lutemi te kontaktojne ne e-mail e meposhtem:

More Information

Apply for this job Apply via Facebook