Agjent/e Imobiliar/e 17 views

AZ-Real Estate kerkon agjent/e imobiliar/e . Ofrohet %-ja me e mire e pagesave ne treg.

Aftesite dhe Kualifikime te kerkuara jane :

  1. Aftesi te mira komunikimi
  2. Disponibilitet per orarin e punes
  3. Te jete energjik, ambicioz dhe bashkepunues
  4. Te kete njohuri baze kompjuterike
  5. Eksperienca ne pune perben avantazh

 

Kandidatet e interesuar, lutemi te dergojne CV-ne ne e-mail e meposhtem:

More Information

Apply for this job Apply via Facebook