Agjent/e Era Real Estate 60 views

Kompania ERA REAL ESTATE ALBANIA sapo ka filluar operimin e saj në treg dhe është në kërkim
të stafit përkates sipas kërkesave më poshtë.

AGJENT ERA REAL ESTATE
KËRKON TË PUNOSH SI NJË SIPËRMARRËS?
TË ZHVILLOSH BIZNESIN TËND?
TË RRISËSH TË ARDHURAT E TUA BAZUAR NË KOMISION?
KE PIKË TË FORTË KOMUNIKIMIN DHE JE I ORIENTUAR TI SHËRBESH SA MË MIRË KLIENTËVE?

EJA TEK NE , BASHKOHU ME EKIPIN ERA REAL ESTATE!

EDUKIMI

 1. të ketë përfunduar arsimin e lartë
 2. të zoterojë gjuhë të huaja(anglisht dhe italisht)

AFTËSITË

 1. të ketë aftësi të mira komunikimi dhe prezantimi;
 2. të jetë energjik, ambicioz;
 3. të jetë i gatshëm dhe i aftë të punojë në grup;
 4. të dijë të punojë në bazë të objektivave;
 5. experiencë në shitje dhe marketing janë avantazh;
 6. të zotërojë dokument leje drejtimi automjeti;

Të interesuarit për Agjentë Imobiliar mbi 25- vjeç

Ju lutem dërgoni CV-tuaj në adresën e e-mailit: info@eraalbania.com

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 1 Jobs
 • Location Albania
 • Rruga/Zona Rruga Nikolla Tupe
 • Tel/Mob + (355 ) 4 22 57 444
 • Profili Imobiliare