Agjent Closer FTD ne gjuhen Angleze ose Spanjolle 102 views

Job Expired

Kerkohen Agjente Closer ne FTD
Kriteret:
Eksperience si closer te pakten 5 muaj
– Aftesi te mira bindese dhe menaxhimi
– Njohuri te gjuhes Angleze ose Spanjolle

Ofrojme:
– Paga dhe bonuse nga me konkurueset ne treg
– Fresh Leads
– Kontrate e rregullt pune

 

Te interesuarit te kontaktojne

More Information

  • This job has expired!
Share this job