Agjensia Urban Real Estate po zgjerohet dhe kërkon të punësojë Agjent/e Imobiliar/e Me ose pa eksperiencë në këtë fushe + ofrohen trajnime staf mikprites dhe kushte shume te mira pune 218 views1 application

Job Expired

Agjensia Urban Real Estate

Po zgjerohet dhe kërkon të punësojë Agjent/e Imobiliar/e

Me ose pa eksperiencë në këtë fushë.

Ofrojmë kushte shumë të mira pune dhe staf mikpritës.
Suporti dhe trajnimet nuk mungojnë!

Cfarë kërkojme ?
Ne të duam ty, bashkëpunues/e, energjik/e, ambicioz/e, dhe që të pëlqesh punën në grup.

Kontaktoni: 0696510000
Email: contact@urbanrealestate.al

 

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 211 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga Dritan Hoxha Tirane
  • Profili Konsulence, Punesim