Agjensia Urban Real Estate East po zgjerohet dhe kerkon te punesoje Konsulent/e Imobiliare me ose pa eksperience ne kete fushe 35 views

Urban Real Estate

Kerkon te punesoje:

Konsulent/e Imobiliare

Kriteret:
Mosha mbi 22 vjec
Aftesi te mira komunikimi
Eksperienca perben avantazh
Energjik dhe ambicioze
Te gatshem per te punuar sips nevojes

Dergoni cv ne email:
East@urbanrealestate.al?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Agjensia%20Urban%20Real%20Estate%20East%20po%20zgjerohet%20dhe%20kerkon%20te%20punesoje%20Konsulent/e%20Imobiliare%20me%20ose%20pa%20eksperience%20ne%20kete%20fushe&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20ADA,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aAgjensia%20Urban%20Real%20Estate%20East%20po%20zgjerohet%20dhe%20kerkon%20te%20punesoje%20Konsulent/e%20Imobiliare%20me%20ose%20pa%20eksperience%20ne%20kete%20fushe%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/agjensia-urban-real-estate-east-po-zgjerohet-dhe-kerkon-te-punesoje-konsulent-e-imobiliare-me-ose-pa-eksperience-ne-kete-fushe.817368/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">East@urbanrealestate.al

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 153 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim