Agjensia Imobiliare RE/MAX ADVANTAGE kerkon te punesoje Menaxher/e shitjesh 59 views1 application

Agjensia Imobiliare RE/MAX ADVANTAGE, pjesë e RE/MAX Albania kërkon të punësojë
Menaxher/e shitjesh për zyrat e saj në qendër të Tiranës.

Kualifikimet
Jemi në kërkim të profesionistëve që kanë si pikë të fortë komunikimin dhe të orientuar ndaj shërbimit të klientëve.

Kriteret e përzgjedhjes:

Arsim i lartë (Master i preferuar)
Eksperiencë në shitje dhe marketing
Njohje e mirë e një gjuhe të huaj
Të dijë të punojë mbi bazën e objektivave
Njohje e mirë e Microsoft Office dhe online search
Mosha mbi 25 vjeç.

Çfarë ofrojmë:

Cfare ofrojme per bashkepunetoret tane?!

  • Pagese deri ne 2000 Euro
  • Trajnime te vazhdueshme nga trajnues vendas dhe te huaj
  • Bashkepunim me 30 zyrat dhe 300 agjentet e RE/MAX Albania
  • Ambient pune ne Qender te Tiranes

Sistemet më bashkëkohore të marketingut
Llogari të personalizuara dhe website profesionale
Eksperiencën tonë disa vjecare në fushën e Real Estate
Do të jeni pjesë e një skuadre rinore, energjike dhe ambicioze

Detyrat

Ndërmjetëson blerësin dhe shitësin për të shitur apo blerë një pasuri të paluajtshme
Ndërmjetëson qiramarrësin dhe qiradhënësin për të marrë apo dhënë me qira një pasuri të paluajtshme
Konsulton klientët për të blerë apo shitur një pronë me cmimin e duhur
Të njohë zonat dhe vlerat e tregut të pasurive të paluajtshme
Të informojë klientët rreth cmimeve të tregut dhe ligjeve përkatëse
Të promovojë shitjen e pronave permes reklamave në rrjetet sociale
Të krijoje nje databaze te pasur me prona

Te interesuarit te nisin aplikimet e tyre ne adresen e mailit:
Hr.advantage@remax-albania.al?subject=Aplikoj%20per%20njoftimin:%20Agjensia%20Imobiliare%20RE/MAX%20ADVANTAGE%20kerkon%20te%20punesoje%20Menaxher/e%20shitjesh&body=Pershendetje%20drejtues%20te%20Re/max%20Advantage,%0d%0a%0d%0aMe%20kete%20email%20deshiroj%20te%20aplikoj%20per%20njoftimin:%0d%0aAgjensia%20Imobiliare%20RE/MAX%20ADVANTAGE%20kerkon%20te%20punesoje%20Menaxher/e%20shitjesh%0d%0ahttps://www.njoftime.com/threads/agjensia-imobiliare-re-max-advantage-kerkon-te-punesoje-menaxher-e-shitjesh.816294/%0d%0a%0d%0aNr.%20Tel.:%0d%0aBashkangjitur%20CV%0d%0a%0d%0aFaleminderit!">Hr.advantage@remax-albania.al
 ose ne numrin 0694004132

More Information

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Shallvaret, përballë me Taiwan
  • Tel/Mob 0694004132