Agjensia Imobiliare Property Invest kerkon Konsulente Imobiliar (F) 52 views

Job Expired

Kompania Property Invest Albania  kerkon te punesoje Agjente Ndermjetesimi (F) ne fushen e pasurive te palujtshme.

Konsulenti imobiliar trajton Pasuri te Paluajteshme, per shitjen ose dhenien me qera te pasurive.

Kompania ofron trajnime te specializuara ne fushen e pasurive te paluajteshme.

Kriteret e kerkuara:
1.Arsimi i larte
2.Mosha mbi 22 vjec
3. Eksperience ne shitje perben avantazh
4. Te kete deshire dhe vullnet per t’u rritur profesionalisht,ne baze te dinamikave te tregut.
5. Aftesi shume te mira komunikimi.
6. Te kete njohuri te gjuheve te huaja Anglisht, Italisht.

Apliko ne info@propertyinvest.al
CV- e perzgjedhura do te kontaktohen!

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Rruga/Zona Blloku, Sheshi Willson
  • Tel/Mob +355 674010700
  • Profili Imobiliare