Agjensi Udhetimi Nolimits kerkon Agjente Udhetimi me eksperience (te flasi anglisht dhe preferohet gjuhe e dyte italishtja) te Pallati Kultures Tirane 66 views1 application

Agjensia Nolimits
Kerkon te punesoje

•Agjente udhetimesh

Me kohe te plote dhe me eksperience pune.
Te flasi Anglisht dhe preferohet dhe gjuhe e dyte italisht

Adresa: Te pallati kultures Tirane

Per cdo informacion na Kontaktoni: 0682020391

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 149 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. Dritan Hoxha
  • Profili Konsulence, Punesim