AFM OFRON PUNË PËR POZICIONET – magazinier, punetor magazine, operator ne kater, operator ne shtrim, punetor/e rrobaqepsie te kualifikuar 73 views

Job Expired

AFM OFRON PUNË PËR POZICIONET:

  • Magazinier
  • Punëtor Magazine
  • Operator në Kater
  • Operator në shtrim (Stenditor)
  • Punetor/e rrobaqepsie te kualifikuar

Pagesat konkuruese
Transporti është i garantuar nga kompania
Personat e interesuar mund te paraqiten çdo ditë pranë zyrave të AFM-Distribution ose mund të dergojne cv-te e tyre dhe të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: afmdistribution01@gmail.com
Cel: +355 69 546 1332

Adresa: Rr. 5 Maji, P.O Box, 1702 Tirane-Albania

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë