AFM Distribution kërkon të punësojë në POGRADEC: Ekonomist/e Normist 85 views

AFM Distribution kërkon të punësojë në POGRADEC: Ekonomist/e Normist

 

Detyrat dhe Përgjegjësitë

 • Perllogaritja e kostove të prodhimit
 • Nxjerrja dhe përcaktimi I normave të prodhimit për njësinë
 • Nxjerrja dhe përcaktimi I normave të prodhimit për cdo sektorë/departament të njësisë së prodhimit
 • Nxjerrja dhe përcaktimi I normave të prodhimit për cdo punonjës
 • Te Llogarise efiçencen e prodhimit sipas pozicionit te punes
 • Kontrolli dhe pregatitja e raporteve ditore të realizimeve të normave për punonjës, departamen dhe Njësinë e prodhimit
 • Komunikime me punonjësit për realizimin e normave sipas planit të paracaktuar nga shoqëria.
 • Propozon stimuj shpërblyes apo masa penalizuese për punonjësit sipas performancës së realizimeve
 • Informon periodikisht përgjegjësin e Financës mbi ecurin dhe realizimet e normave dhe propozon sipas rasteve format për zgjidhjen e problematikave të hasura.

 

 

Kualifikimet dhe kërkesat

 • Të ketë mbaruar Arsimin e Larte, diploma Pas Universitare përbën avantazh;
 • Te kete te pakten 2-3 vjet eksperiencë punë të mëparshme në të njëjtin profil ose profil te ngjashem;
 • Aftësi të shkëlqyera komunikimi;
 • Të njohë biznesin dhe të ketë njohuri të mira të praktikave dhe parimeve të biznesit;
 • Të mendoj në mënyrë kritike dhe tu japi zgjidhje problemeve;
 • Të komunikojë në mënyrë efektive me departamentet, koleget apo çdo palë tjetër;
 • Të jetë i gatshem të punoje në grup;
 • Të menaxhojë konfliktet;
 • Të mbajë marrëdhenie profesionale që të përputhen me vlerat dhe orientimin e vetë shoqërisë;
 • Të ketë njohuri të mira të paketës bazë të MS Office (Ëindoës, Excel; Poëer Point), Internet;
 • Të ketë leje për drejtimin e makinës (Klasi B).                                      

Pagesa konkuruese

Personat e interesuar mund të dergojne cv-te e tyre dhe të kontaktojnë në adresat e mëposhtme:

Email: afmdistribution01@gmail.com

Cel: +355 69 546 1332

Adresa: Pogradec Albania

More Information

Apply for this job
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 3 Jobs
 • Location Tiranë