Adminstrator Pallati 98 views

Kerkohet administrator/menaxher.

Kompani Ndertimi kerkon menaxher per Administrim Pallatesh

Aplikanti te jete person serioz, i organizuar, te kete komunikim te mire dhe i afte te zgjidhe probleme.
Te jete me diplome uniiversitare ne menaxhim ose inxhinieri
Te kete leje drejtim automjeti.
Nuk ka kufizime per moshen.

te ineteresuarit te dergojne nje C.V ne hr@nce-al.com ose te kontaktojne ne nr. 0682020884 vetem mesazhe ose WhtasAp.

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Sulejman Delvina pall. 29/14
  • Tel/Mob +355 (0) 4 2247 831
  • Profili Ndertim