Administrator Rrjeti 208 views1 application

Jemi duke kërkuar persona për punë me orar të plotë me karakteristikat e mëposhtme:

-Njohja e pajisjeve të Networking.
-Aftësi menaxhimi

  • për rrjetet lokale LAN dhe / ose rrjetet gjeografike Wan;
  • sistemet e menaxhimit të rrjetit.

Njohuri e mirë e gjuhës italiane
Shkathtësi ne komunikim;
Përpikëri dhe seriozitet.
Mosha 22-32 vjeç.

Ne ofrojmë:
Paga Konkuruese.
Trajnim.
5 dite pune ne jave ( Hene-Premte)
Rritje Profesionale.
Kontrat e rregullt e punës sipas legjislacionit shqiptar.
Mjedis pozitiv dhe dinamik.

Te interesuarit jane te lutur te dergojne CV ne gjuhen italiane ne adresen: tirana@alosys.it. Ju lutem specifikoni ne subjekt te emailit pozicionin e punes per te cilin aplikoni.

More Information

Please login with Candidate account to view more fields.
Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili IT
Connect with us
Contact Us