Administrative Assistant 74 views2 applications

Job Expired

Vesa Solutions Shpk eshte ne kerkim te nje Asistent/e Administrativ/e:

Aftesite e kerkuara:

Te kete njohuri shume te mira te gjuhes angleze.
Të ketë njohuri mbi programet baze kompjuterike.
Kandidati duhet te kete aftesi shume te mira ne komunikim.

Vesa Solutions ofron nje ambjent pune shume komod dhe pagese konkuruese.

Kandidatet e interesuar duhet te dergojne me email CV me foto duke specifikuar pozicionin per te cilin aplikojne ne adresen: olgen.cikopana@vesasolutions.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 3 Jobs
  • Location Durrës
  • Rruga/Zona Bulevardi Dyrrah,Pallati 394,Kati 4-t, Durres, ALBANIA
  • Profili Grafik/Dizajn, Marketing