Accounting assistant 375 views1 application

Accounting assistant

Pozita: Asistent/e Kontabiliteti:

Pergjegjësitë:

 • Regjistrimi I faturave në system
 • Menaxhimin e llogarive të furnitorëve dhe klientëve
 • Ndjek operacionet e përditëshme të departamentit të financave;
 • Përgatit dhe kontrollon raportet të ndryshme.

Kriteret:

 • Minimum 1-2 vite përvojë pune në fushën e Kontabilitetit;
 • Të ketë shkollim në fushën përkatëse;
 • Aftësi të mira komunikuese
 • Është e preferuar të ketë titull në fushën e Kontabilitetit (SCAAK apo organizata tjera);
 • Njohuri të paketave (MS Office, Excel, Word, etc.) dhe programeve te kontabilitetit.
 • Aftësi për të punuar individualisht dhe në skuadër

Mirepresim aplikimet tuaja ne adresen info@farmatech.net

Only candidates can apply for this job.
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 9 Jobs
 • Location Albania, Tiranë
 • Profili Farmaceutike