Account Manager Telefonik – Spanjisht 66 views

Job Expired

Kёrkojmё tё punёsojmё Account Manager Telefonik

Jeni duke kёrkuar punё dhe do donit tё kishit njё pagё mё tё mirё?
Ne ofrojmё jo vetёm kaq, ju ofrojmё mundёsinё pёr tё punuar jashtё vёndit.
Jemi nё kёrkim tё 4 punonjёsve, tё gatshёm pёr tё punuar nё njё nga vёndet e BE-sё, qё janё tё kualifikuar nё gjuhёn spanjolle.

Detyrat:

 • Krijimi i njё portofoli klientёsh
 • Krijimi dhe zhvillimi i njё plan biznesi
 • Pёrditёsimi mbi zhvillimet e fundit tё tregjeve
 • Monitorim dhe asistencё e klientёve

Kualifikimet:

 • Preferohet tё ketё eksperiencё pune nё profilin e kёshilluesit telefonik
 • Aftёsi shumё tё mira komunikuese dhe dёshirё pёr tё arritur objektivat e pёrcaktuara nga kompania
 • Njohёs shumё tё mire tё gjuhёs spanjolle

Ofrojmё:

 • 3 muajt e parё:
  • Pagё bazё neto konkuruese
  • Pregatitje e vazhdueshme profesionale
  • Bonuse ditore, javore dhe mujore
 • Nga muaji i 4
  • Punёsim i rregullt nё njё nga selitё e shoqёrisё nё BE
  • Banesa e garantuar
  • Paga bazё nё nivelet e vёndeve tё BE
  • Bonuse tё shkёlqyera ditore/ javore /mujore

Pёr tё gjithё ata qё janё tё interesuar, ju ftojmё tё na dёrgoni cv-n tuaj nё adresёn: hr.prestigetraining@gmail.com
ose na telefononi nё numrin 0693781102

More Information

 • This job has expired!
Share this job
Company Information
 • Total Jobs 0 Jobs
 • Location Tiranë
 • Profili Call Center