A&B2 shpk kerkon Punetor Magazine Tirane – 0684055757 110 views1 application

Job Expired

A&B2 shpk eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te ftohte Tepelene per Tiranen
dhe kerkon te punesoje Puntor Magazine.

Detyrat

1-Te ngarkoje furgonat e kompanise.
2-Te mbaje paster ambjentin e punes.
3-Te sistemoj magazinen.
4-Te zbatoj cdo detyre te dhene nga shefi i sektorit, magazinjeri

Kualifikimet
1-Te kete punuar ne magazina te ndryshme.
2-Te njohe mire transpaleten manuale si dhe perben avantazh njohja e pirunit elektrik.
3-Mosha 20-45 vjec.
4-Te kete leje drejtimi kategoria B.

Orari punes 07:00 e mengjesit me 16:00 e drekes.

  • Shperblim vjetor mbi pagen.
  • Ditet e festave zyrtare pushim.
  • Kushte shum te mira dhe komode pune.
  • Transporti i perfshire.

Adresa: Magazinat e Coca Cola prane keshtjelles Konti, Vaqarr.
Telefon/wats up 0684055757
Email: eraldshkembi@hotmail.com

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 2 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim