A&B-2 eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te ftohte Tepelene per Tiranen dhe kerkon te punesoje : Shofer/Furnitor 288 views1 application

A&B-2 eshte distributor i Coca Cola dhe ujit te ftohte Tepelene per Tiranen dhe kerkon te punesoje:

Shofer/Furnitor

Detyrat
1-Bene shperndarjen e mallit/produktit nga magazina qendrore tek klientet.
2-Sigurohet te dergoje ne kohe dhe ne destinacion porosit e marra.
3-Vendos mardhenie te mira komunikuse me klientet.
4-Mban paster dhe mirmban mjetin.

Kualifikimet
1-Te kete leje drejtimi kategoria B.
2-Te kete eksperience si drejtues furgoni dhe te njohe zonen e Tiranes.
3-Te kete punuar ne distribucion.
4-Te kete aftesi te mira komunikimi dhe bashkepunimi.
5-Mosha e kerkuar 20-45 vjec.

Ofrohen
1-Ditet e festave zyrtare pushim.
2-Dita e diel pushim.
3-Shperblim mbi pagen gjate fund vitit.
4-Transporti i perfshire.

Adresa
Magazina e Coca Cola prane keshtjelles Konti,Vaqarr.
Telefon/wats up : 0684055757
Email : eraldshkembi@hotmail.com

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Prodhim/Perpunim