5 vende pune si manovratore ne Malte 567 views

Job Expired

LD Service ofron vende pune per ne shtetin e Maltes si manovratore ose eskavatoriste.

Aplikanti per kete pozicion pune duhet te kete njohuri te gjuhes angleze ose italiane dhe eksperience te meparshme ne kete fushe minimumi 3 vite.

Ofrohet asistenca ne akomodim,ndersa kontrata e punes 1 vjecare ka edhe te drejte rinovimi.

Paga shume e kenaqshme ne perputhje me ligjin e Maltes.

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 4 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rr. R.Collaku. Pallati Shallvareve
  • Tel/Mob 0676733312
  • Profili Punesim