21 Dhjetori, Oferohet vend pune Sanitare me kohe te plote dhe me kohe te pjeseshme 52 views

Imperator Hotel ofron vend pune Sanitare me kohe te plote dhe me kohe te pjeseshme.

Te interesuarat te kontaktojne ne nr: 0694701680

 

 

 

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 16 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri