21 Dhjetori, kerkohet Punonjese Pastrimi ne dhoma me kohe te plote ose te pjeseshme. 36 views

IMPERATOR HOTEL kerkon Punonjese Pastrimi ne dhoma me kohe te plote ose te pjeseshme.

QELLIMI I PUNES:
Te pastroje numrin e caktuar te dhomave sipas standartit te pastertise dhe te higjenes se kerkuar nga hoteli.

PERGJEGJESITE KRYESORE:
• Te sigurohet qe te gjitha zonat qe jane nen pergjegjesine e saj jane te mirembajtura ne nivelet me te larta te pastertise dhe rregullsise
• Te mirembaje uniformen, pajisjet, carcafet etj sipas standarteve te percaktuara
• Te sigurohet qe dhomat jane pastruar , furnizuar dhe kontrolluar sipas percaktimeve perkatese
• Te mirembaje krevatet, dysheket dhe jastiqet sipas standarteve
• Te ndryshoje dhe rregulloje carcafet, furnizimet e dhomes, perdet, dushet.
• Te informoje Recepsionin per statusin e dhomes
• Te regjistroje sendet e humbura dhe te saktesoje detajet.

Ofrohet:
Ambient komod pune dhe staf motivues.
Kontrate e rregullt pune.
Te interesuarit te telefonojne 0694701680
Adresa: Rr. Artan Lernja, 21 Dhjetori, Prane Zjarrefikses

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 14 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri