1500 Euro-Team Leader dhe operatore ne Call Center per gjuhet SPANJISHT, GREQISHT, ANGLISHT, GJERMANISHT, ITALISHT 233 views1 application

Kompania lider ne Forex 📉 kërkon Team Leader dhe operatore per gjuhët
🇪🇸 Spanjisht
🇩🇪Gjermanisht
🇬🇷Greqisht
Anglisht
Italisht

✅Page baze plus bonuset me te larta ne treg

✅ Ambjentet komode dhe motivuese

📝Trajnime periodike dhe mundesi rritje ne detyre 👩*💻

Vetem 100 vende te lira❗❗❗❗❗
📲0677000900

📌 Near Taiwan (Parku Rinia)

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location
  • Rruga/Zona Rr.Skeder Korfuzi, Kompleksi Usluga
  • Profili Punesim