100 VENDE TE LIRA PER AGJENTE TELEFONIKE 80 views

Job Expired

JEMI DUKE KERKUAR AGJENTE TELEFONIKE ENERGJIKE DHE AMBICIOZE PER TU BERE PJESE E KOMPANISE SONE. APLIKANTET KERKOHEN TE JENE NJOHES TE GJUHEVE TE MEPOSHTME:

GJERMANISHT, SPANJISHT, ITALISHT, GREQISHT

EKSPERIENCA NUK ESHTE  E NEVOJSHME.

OFROHET AMBIENT PUNE KOMOD, MOTIVUES DHE GOXHA SHPERBLYES.

APLIKO MENJEHERE!

CEL/WAPP: 0677294839

E-mail: marketingcompany.al2021@gmail.com

More Information

  • This job has expired!