1 Dhjetori, kerkohet Ekonomiste (femer) me eksperience pune 71 views

IMPERATOR HOTEL kerkon te punesoje ne Ekonomiste (femer) me eksperience pune.
Aplikantet te kene eksperience ne fushen e hotelerise, Bare dhe Restorante.
Mosha: mbi 55 vjece
Orari: 8:00-12:00/ 8:00-16:00/ per diskutim.
Te interesuarit te dergojne CV ne adresen:
manager@imperatorhotel.alduke specifikuar pozicionin per te cilin aplikoni.
Cv e individeve pa eksperience nuk do te merren parasysh.
Adresa: Rr. Artan Lenja, 21 Dhjetori, Prane zjarrefikses
Vetem kandidatet me te pershtatshem per kete pozicion pune do te kontaktohen nepermjet telefonit ose me e-mail.

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 12 Jobs
  • Location Albania, Tiranë
  • Profili Hoteleri, Ndertim, Projektim/Inxhinieri