💫Kërkohen 30 agjentë/e për gjermanisht, spanjisht, 😍 Pagë + Bounse > 1.000 € (Rr. e Kavajës) 38 views

Nesë flisni gjermanisht ose spanjisht dhe keni dëshirë të punoni:

😍 Paga bazë 600 €

😍 Pagë + Bounse > 1.000 €

😍 Siguracione

😍 Me eksperiencë:
Nis punë menjëher

😍 Pa eksperincë:
Trajnim dhe suport

😍 E shtunë, e dielë pushim

🔁 E hënë – e premte 10:00 – 19:00

📱 +355685662024

Tiranë, pranë 21 Dhjetorit, Kompleksi Magnet

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Rruga/Zona Tiranë, pranë 21 Dhjetorit, Kompleksi Magnet