💥 Nxitoni 💥 Perfitoni nga uljet, Kurse Gjermanishte me profesioniste, me lire se kudo tjeter! 23 views

💥 Nxitoni 💥 Perfitoni nga uljet, Kurse Gjermanishte me profesioniste, me lire se kudo tjeter!

❇Ne total 20 seanca mesimore
❇Metoda Schritte
❇Niveli A 1.1/ A 1.2 ose A 2.1 / A 2.2
❇Online dhe ne klase
❇Pergatitje per testet Goethe ,ÖSD

📍 Adresa: Stacioni Trenit

Te interesuarit jane te mirepritur te kontaktojne ne numrin e tel: 068 52 72 414
🔥 Aplikoni dhe Perfitoni 🔥

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 23 Jobs
  • Location Tiranë
  • Profili Konsulence