🐱 Jeni lodhur nga COLD-i, ejani dhe punoni HOT Leads | Spanjisht, Greqisht, Anglisht, Italisht 🙈🏆💸 | Closers & Retention | 28 views

Kerkojme Agjente telefonik si  Closer/Senior Anglisht, Spanjisht,Greqisht dhe Italisht!!!!

Anglisht – Closers eksperience min. 6 muaj / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads.

Spanjisht – Closers eksperience min. 6 muaj / Retention min. 1 vit experience. Only Hot Leads.

Greqisht – Closers eksperience min. 6 muaj

Italisht – Closers eksperience min. 6 muaj

Ofrojme :

* Page Baze + SUPER BONUSE 💸

* Ambjent te sigurte dhe komod per pune.

* Kontrat e rregullt pune sipas kodit te punes.

* Fundjava pushim.

* Aktivitete te ndryshme te organizuar me zyren / RETREAT 🙈

* Dhe me kryesorja, boll me me COLD Leads 🥶

Orar pune:

Anlisht
Full time — 15:00-00:00

Greqisht
Full time — 10:00-19:00

Spanjisht
Full time — 10:00-19:00

Italisht
Full time — 10:00-19:00

Per me shume informacion dergoni CV tuaj ne adresen tone te e-mail intarget2017@gmail.com , ose na kontanktoni ne numrin tone te telefonit :

More Information

Apply for this job Apply via Facebook
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Albania
  • Rruga/Zona Rr. Teodor Keko