🌎 Pune Nga Shtepia Operator 🇩🇪 Gjermanisht 🇩🇪 – 450 Lek/ora 150 views4 applications

Kompania Dalerio Consulting SHPK kerkon te punesoje:
* Operator Telefonik Gjermanisht (Pune nga shtepia ose ne zyre)

Puna eshte e pershtatshme per personat nga cdo qytet i Shqiperise.

Puna kryhet per nje agjenci perkthimi Europiane.
Perfshin kontaktimin e bizneseve me ane te telefonit edhe e-mail, edhe ofrimin e sherbimeve te perkthimit.

Ofrojme:
* Page konkuruese prej 450 Lek/ore neto.
Bonuse ne baze te performances
* Kontrate pune dhe siguracione te paguara nga kompania
* Puna mund te kryhet nga shtepia ose ne zyrat tona, sipas preferences
* Puna mund te kryhet 8, 6 ose 4 ore ne dite, nga e hena ne te premte
* Mundesi rritje profesoinale
* Trajnim i paguar

Kerkojme:
* Njohuri te mire te gjuhes Gjermane, ne shkrim dhe te folur (Min. B2, nuk ka nevoje per certifikate).
* Etike komunikimi dhe sjellje e mire me klientet
* Eksperienca e mepareshme perben avantazh

Per te aplikuar ju lutem nisni CV-ne tuaj ne adresen e e-mailit hr@dalerioconsulting.com, ose ne WhatsApp 0675251360

More Information

Apply for this job Apply via Facebook