 iStore Ofron vend pune full time, Asistent shitje. 263 views2 applications

Job Expired

 iStore ofron nje vend pune full time me orar 09:00 – 17:00 (Hene- Premte) te shtunat te alternuara.

iStore ofron per klientet, shitjet dhe sherbimet per produktet aq te dashura Apple qe nga 2007.

Ju ftojme ti bashkoheni ekipti tone.

Detyrat kryesore:

– Sherbimi i klientit, qe nenkupton, komunikim me klientet, shitjen e produkteve tona.
– Kujdesi per azhornimin me foto dhe video ne mediat sociale, ne email dhe ne website..
– Kujdesi per vendin e punes.
– Deshira per tu zhvilluar ne fushen e teknologjise se fundit.

Kriteret e Pozicionit:

-Njohuri normale komunikimi me klientin, si dhe gjuha angleze perben nje avantazh.
-Njohuri normale mbi mjetet e rrjeteve sociale.
-Deshira per tu informuar per me te fundit per teknologjine dhe produktet Apple.

Cfare ofrojme ne:

Kushte pune ne perputhje me Kodin e Punes.
– Mundesi per te fituar pervoje pune ne cilesi dhe standarte bashkekohore.
– Mundesi per tu zhvilluar ne fushen e teknologjise me avantgarde.
– Pagese per sigurimet shendetesore dhe shoqerore.
– Orari 9-5 (Hene – Premte) , (te shtunat jane te alternuara me stafin tjeter) e Diela Pushim

Aplikoni duke derguar Cv tuaj ne adresen e e-mail: aqipo@istore.al ose kontaktoni ne whatsapp ne numrin e telefonit 0692029058.

 iStore
It’s here.. It’s real.. It’s amazing

Cel. : +355692029058

More Information

  • This job has expired!
Share this job
Company Information
  • Total Jobs 1 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Janos Hunyadi, Nr 23
  • Tel/Mob +355692029058
  • Profili Elektronike, Informatike/IT/Software, IT, Kompjutera, Telekomunikation