ONE Telecommunications

Follow

This company has no active jobs

ONE Telecommunications

Company Information

  • Total Jobs 0 Jobs
  • Location Tiranë
  • Rruga/Zona Rruga "Gjergj Legisi", Laprake
  • Profili Telekomunikation

About Us

Marka One Telecommunications u prezantua në Shqipëri në 10 Shtator 2020. One Telecommunications vjen me këtë emër pas një sërë zhvillimesh dhe ndryshimesh që kanë ndodhur vitet e fundit në kompani.Në shkurt: Ericsson zgjidhet kompania që do të modernizojë rrjetin e transmetimit të Telekom Albania. Ericsson do të rrisë kapacitetet e rrjetit të Telekom Albania në klasën Gigabit LTE, gjithashtu duke e përgatitur për teknologjinë 5G përmes pajisjeve të reja të Sistemit të Transmetimit të Ericsson.

One është një shndërrim i telekom albania kur ky i fundit ka kaluar një sërë etapash dhe zhvillimi që nga viti 1996 kur dhe nisi operacionet, me emrin tregtar të Komunikacioneve Lëvizëse Shqiptare. Ku kjo e fundit, me vonë në vitin 2008,  u bashkua me Deutsche Telekom Group dhe në 2015-n  përqafoi identitetin e markës Telekom.

Qellimi i vetem i kesaj kompanie eshte sjellja e nje rrjeti te ri për ty si dhe teknologjinë më të mirë që ekziston, e gatshme për të ardhmen dhe duke u përmirësuar vazhdimisht. Kemi investuar në rrjetin One 4+ të Evoluar që është më i mirë & më i sigurt se kurrë, me mbulim më të gjerë dhe më të thellë, me shpejtësi më të lartë, me vonesa më të ulta dhe me përvojë më të mirë zëri.